EPA-W adviseurs

Bij Energielabel Woonruimte staan de gecertificeerde EPA-W adviseurs Hans de Lange, Roos de Lange en Annemarie de Lange uit Koog a/d Zaan voor u klaar. Hans en Roos hebben beiden een bouwkundige achtergrond en en Annemarie heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Zaanse woningcorporaties. Met deze kennis en ervaring verzorgen ze de Energie-Indexmetingen en bijbehorende rapportages voor hun zakelijke vastgoedklanten.

Hans de Lange, EPA-W adviseur

Hans is al meer dan 40 jaar actief in het vastgoed en de makelaardij. Begonnen als makelaar en taxateur in Amsterdam en de Zaanstreek startte hij in 2008 Energielabel Woonruimte. Inmiddels is hij ook alweer enkele jaren EPA-W adviseur en dagelijks onderweg om de metingen te verrichten voor de Energie-Index en adviezen te verstrekken voor betere energieprestaties of gunstiger WWS-puntentellingen.

Roos de Lange, EPA-W adviseur en bouwkundig ing.

Roos ging in 2014 actief voor Energielabel Woonruimte aan de slag als EPA-W adviseur. Als bouwkundig ingenieur en met relevante ervaring bij een woningbouwvereniging verricht ook zij de Energie-Indexmetingen en adviseert om een betere energieprestatie te bereiken.

Annemarie de Lange, EPA-W adviseur

Annemarie versterkt het team van Energielabel Woonruimte sinds begin 2018. Zij is jarenlang werkzaam geweest voor een Zaanse woningcorporatie en heeft daar veel kennis opgedaan die ze nu kan inzetten bij haar dagelijkse werkzaamheden. Naast de Energie-Indexmetingen, geeft ze ook advies om een betere energieprestatie te bereiken.

Jarenlange ervaring in het vastgoed

Alle EPA-W adviseurs combineren praktische zaken zoals bouwkundige kennis, ervaring in het vastgoed, woningcorporaties, certificaten in EPA-W en een jarenlange staat van dienst op het gebied van energieprestatie. Zo kunnen zij met een scherpe blik en uiterst accurate aanpak conform alle eisen de gewenste rapportages en adviezen voor u opstellen.

Contact met uw EPA-W adviseur

Bent u als vastgoedeigenaar of makelaar of op zoek naar een ervaren EPA-W adviseur? Neem dan contact op met Energielabel Woonruimte voor verschillende zakelijke diensten zoals Energie-Index rapporten, WWS-puntentellingen en adviezen


MEER INFORMATIE?

Wilt u ook concreet advies om de Energie-Index van uw woning te verbeteren, een andere WWS-puntentelling te scoren of heeft u een Energie-Indexberekening nodig? Neem dan snel contact met ons op.

    Particuliere opdrachtgevers bedienen wij uitsluitend in regio Groot-Amsterdam.

    Wegens de verlengde lockdown nemen we momenteel geen nieuwe opdrachten meer aan, in ieder geval tot 9 februari.