Ons team van EP-W adviseurs

Bij Energielabel Woonruimte staan de gecertificeerde EP-W adviseurs Hans de Lange, Roos de Lange en Annemarie de Lange uit Koog a/d Zaan voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor energielabels en bijbehorende rapportages.

Hans de Lange, EP-W/B-adviseur

Hans is al meer dan veertig jaar actief in het vastgoed en de makelaardij. Begonnen als makelaar en taxateur in de Zaanstreek en Amsterdam, startte hij in 2008 als zelfstandig EP-W adviseur. Dat was het begin van Energielabel Woonruimte. Hans is dagelijks onderweg om metingen te verrichten voor energielabels en adviezen te verstrekken voor betere energieprestaties of gunstiger WWS-puntentellingen.

Roos de Lange, EP-W/B-adviseur en bouwkundig ingenieur

Roos ging in 2014 actief voor Energielabel Woonruimte aan de slag als EP-W-adviseur. Als bouwkundig ingenieur met relevante ervaring bij een woningbouwvereniging verricht ook zij de werkzaamheden voor energieprestatieberekeningen en adviseert klanten hoe hun vastgoed energiezuiniger kan worden.

Annemarie de Lange, EP-W/B-adviseur

Annemarie versterkt het team van Energielabel Woonruimte sinds begin 2018. Zij is jarenlang werkzaam geweest voor een Zaanse woningcorporatie en heeft daar veel kennis opgedaan, die ze nu kan inzetten bij haar werk als adviseur. Ze is dagelijks op pad om metingen te verrichten, waar ze inmiddels zeer veel ervaring in heeft opgedaan.

Jarenlange ervaring in het vastgoed

Al onze adviseurs hebben bouwkundige kennis en beschikken over alle relevante certificaten. Bovendien hebben zij een jarenlange staat van dienst op het gebied van energieprestatie. Zo kunnen zij met een scherpe blik en accurate aanpak volgens alle eisen de gewenste rapportages en adviezen voor u opstellen.

Amsterdam, Zaanstreek of heel Nederland

Energielabel Woonruimte is gevestigd in Koog a/d Zaan. Van daaruit voeren we opdrachten uit in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Bij grote projecten zijn we beschikbaar voor heel Nederland.

Zullen we eens kennismaken?

Bent u als vastgoedeigenaar of makelaar of op zoek naar een ervaren EP-W-adviseur? Neem dan contact op met Energielabel Woonruimte. We bieden verschillende zakelijke diensten, zoals verbeteradviezen en WWS-puntentellingen. Ook particuliere vastgoedbezitters en vastgoedbeheerders die woningen verhuren kunnen wij van dienst zijn.


MEER INFORMATIE?

Wilt u ook concreet advies om het energielabel van uw vastgoed te verbeteren, een andere WWS-puntentelling te scoren of heeft u een verbeterde Energieprestatie nodig? Neem dan snel contact met ons op.