Zakelijke diensten Energielabel Woonruimte

De EPA-W adviseurs van Energielabel Woonruimte zijn er voor de zakelijke markt zoals makelaars, vastgoedbeleggers en eigenaren van meerdere woningen of panden. Met diverse diensten zodat deze zakelijke groep hun panden met de benodigde doelstellingen kunnen verhuren of woningen met betere informatie kunnen verkopen.

Energie-Index berekenen

Heeft u een Energie-Indexrapport nodig, dan kunt u bij ons de berekening aanvragen. Volgens uiterst nauwkeurige metingen bepalen wij de Energie-Index door de woning te controleren op 150 verschillende punten. Dit gebeurt tijdens een persoonlijke opname door de EPA-W adviseur in de woning zelf. Na de opname wordt alle informatie verwerkt en doorberekend. Het resultaat is de Energie-Index die aangegeven wordt in het eindrapport.

Energielabel afmelden

Om het voorlopige Energielabel om te zetten naar een definitief label gaan woningeigenaren naar de site energielabelvoorwoningen.nl. Hier kan ingelogd worden met de DigiD. Kunt u niet inloggen omdat u niet de woningeigenaar bent, bijvoorbeeld in het geval van een erfenis, dan kunt u een Energie-Index bij ons aanvragen. Op basis van deze EI-berekening wordt vervolgens ook het definitieve Energielabel verstrekt.

WWS-puntentellingen

De WWS-puntentelling is dé richtlijn voor het bepalen van de maximale huurprijs voor huurwoningen. De Energie-Index is een weergave van de energieprestatie van de woning. Hoe lager die EI is, des te meer WWS-punten dit oplevert. Energielabel Woonruimte doet deze WWS-puntentellingen voor onder andere vastgoedbeleggers en (particuliere) verhuurders van woningen.

Energie Prestatie Advies (EPA) voor een hogere WWS-puntentelling

Hoe hoger de energieprestatie van een woning, des te lager de Energie-Index. Het spreekt dus voor zich dat de juiste aanpassingen in een huis kunnen leiden tot een hogere huurprijs en zelfs tot het opwaarderen van een sociale huurwoning naar de vrije sector. Vandaar dat wij ook Energie Prestatie Advies (EPA) geven; concrete tips wat er gedaan moet worden om het gewenste aantal WWS-punten erbij te kunnen krijgen.

Energielabel Woonruimte, voor iedereen in het vastgoed

Energielabel Woonruimte is er dus voor de vastgoedeigenaren en makelaars die woningen verhuren of verkopen. Heeft u daar een Energie-Index, advies of WWS-puntentelling voor nodig? Neem dan gerust contact met ons op.


MEER INFORMATIE?

Wilt u ook concreet advies om de Energie-Index van uw woning te verbeteren, een andere WWS-puntentelling te scoren of heeft u een Energie-Indexberekening nodig? Neem dan snel contact met ons op.

    Particuliere opdrachtgevers bedienen wij uitsluitend in regio Groot-Amsterdam.

    Wegens de verlengde lockdown nemen we momenteel geen nieuwe opdrachten meer aan, in ieder geval tot 9 februari.