Zakelijke diensten Energielabel Woonruimte

De EP-W adviseurs van Energielabel Woonruimte zijn er voor de zakelijke markt: makelaars, vastgoedbeleggers en eigenaren van meerdere woningen of panden. We bieden diverse diensten, zodat u uw panden met de benodigde doelstellingen kunt verhuren of woningen met betere informatie kunt verkopen.

WWS-puntentellingen

De WWS-puntentelling is dé richtlijn om de maximale huurprijs voor huurwoningen te bepalen. Het energielabel is een weergave van de energieprestatie van de woning. Energielabel Woonruimte voert WWS-puntentellingen uit voor onder meer vastgoedbeleggers en (particuliere) verhuurders van woningen.

Energieprestatieadvies voor een hogere WWS-puntentelling

Hoe energiezuiniger een woning, des te lager de BENG-indicatoren uitgedrukt in kWh/m2. De juiste energiebesparende aanpassingen kunnen leiden tot een hogere huurprijs en zelfs tot het opwaarderen van een sociale huurwoning naar de vrije sector. Vandaar dat wij ook energieprestatieadvies geven; concrete tips wat er moet gebeuren om het gewenste aantal WWS-punten te krijgen.

Energielabel Woonruimte, voor iedereen in het vastgoed

Energielabel Woonruimte is er dus voor vastgoedeigenaren en makelaars die woningen verhuren of verkopen. Heeft u daar een rapportage, advies of WWS-puntentelling voor nodig? Neem dan gerust contact met ons op.


MEER INFORMATIE?

Wilt u ook concreet advies om het energielabel van uw vastgoed te verbeteren, een andere WWS-puntentelling te scoren of heeft u een verbeterde Energieprestatie nodig? Neem dan snel contact met ons op.